marți, 22 martie 2016

Videochatul de acasa



Videochatul de acasa

Orice persoana creativa, lipsita de inhibitii, sociabila, cu sau fara experienta, poate sa lucreze in domeniul videochatului. Aceasta activitate este foarte profitabila, iar multe studiouri de videochat accepta atat fete, cat si baieti sau chiar cupluri, care isi doresc sa aiba venituri importante, lucrand chiar de acasa. 

Este usor, nu este nevoie decat de varsta de minim 18 ani, un computer decent cu conexiune buna la internet si un webcam, dupa care se creeaza un cont online pentru unul sau mai multe site-uri de specialitate. In cazul videochatului de acasa, modelele sunt cele care controleaza totul si isi stabilesc programul dupa bunul plac. In schimb, poate dura ceva timp pana cand sa se invete toate trucurile de atragere a clientilor fideli, astfel ca initial veniturile pot fi mult mai mici decat in cazul unui salariu oferit de un studio de videochat profesionist. 

Videochatul de la studio

In aceasta situatie, modelele au totul asigurat de catre studioul de videochat, de la echipamentul adecvat, la camere moderne, pline de intimitate. Se poate stabili un salariu fix platit saptamanal sau lunar, fie se poate opta pentru un procent din veniturile generate, de regula, de 40%. Studiourile de videochat sunt de obicei situate in centrul marilor orase, astfel ca se afla in apropiere de toate punctele de interes, iar modelele economisesc sume importante pe transport.

De asemenea, fetele care nu sunt din oras, au la dispozitie o camera in care sa se cazeze, in functie de studio, gratuit sau contra unei sume modice. In cazul videochatului nu este o limita impusa de ore minime sau maxime, astfel ca fetele pot lucra oricat isi doresc pana cand sunt multumite cu veniturile lor. In plus, se semneaza un contract de la o luna pana la un an, la care se poate renunta in orice moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu